kabar

Sanajan Iniparib nduwe rekaman kegagalan sing gagal, inhibitor PARP wis bali menyang arena kanker payudara sawise ngilangi alangan kanker ovarian, karo Olaparib lan Talazoparib sukses ing terapi obat tunggal kanggo pasien sing duwe penyakit metastasis maju [2-3].

Nanging, ing kanker payudara, inhibitor PARP cenderung nglawan kanker payudara triple-negatif paling nyebabake, yaiku subtipe pasien sing kurang saka kekurangan BRCA1. Sanajan perawatan obat tunggal bisa sukses, apa khasiat maksimal? Sawise diserang, sampeyan bisa uga duwe pilihan sing luwih apik ing program obat kasebut.

Niraparib, minangka bintang inhibitor PARP sing meningkat, minangka bukti babagan iki. Asil asil saka uji coba TOPACIO / KEYNOTE 162, Niraparib dikombinasikake karo Pembrozulimab (K) nyebabake tingkat tanggapan objektif 29% ing pasien sing kanker payudara tiga-negatif. lan ora diwatesi kanggo pasien sing duwe cacat gen brca1 / 2 [4].

Efek macem-macem ciri farmakologis babagan khasiat obat sing beda uga ditliti ing eksplorasi klinis perang nglawan kanker payudara. Contone, Talazoparib lan Veliparib loro sukses lan ora sukses ing terapi neoadjuvant sing padha [5]. Mulane, ing perawatan kanker payudara, sing ngguyu pungkasane ngguyu.
Mesthine, inhibitor PARP ora mung kudu entuk manfaat kanggo wanita, nanging uga kesetaraan gender.


Wektu kirim: Mei-28-2020