produk

  • Cara Biosintesis lan Konstruksi N-Methylpyrrolidine

    Alkaloid Toluidine kayata anisodamin lan cyperine duwe kegiyatan biologis sing penting lan nilai obat klinis. Alkaloid iki biasane dijupuk dening cara ekstraksi tradisional saka tanduran asli, lan teknologi sintesis heterologik mikroba adhedhasar provisi biologi sintetik ...
    Waca liyane
  • Cara Biokatalysis Anyar Kanggo Sintesis 1- Benzyl Oct

    Minangka struktur kerangka akeh produk alami bioaktif lan obat-obatan (kayata dexamethadine suppressant batuk), moralane bisa diduweni saka asile perantaraan 1-benzyl octahydroisoquinoline kanthi reaksi kimia telung langkah. Cara-cara sintesis panengah kalebu cla .. .
    Waca liyane
  • Pati sintetik Kanthi Parpondhaga Parp bisa Mlebokake Sel Kanker

    Sanajan Iniparib nduwe rekaman kegagalan sing gagal, inhibitor PARP wis bali menyang arena kanker payudara sawise ngilangi alangan kanker ovarian, karo Olaparib lan Talazoparib sukses ing terapi obat tunggal kanggo pasien sing duwe penyakit metastasis maju [2-3]. Nanging, ing payudara ...
    Waca liyane