produk

Hydrocortisone Acetate CAS: 50-03-3

Keterangan Singkat:

Megestrol minangka progestogen oral sing aktif. Megestrol digunakake ing kombinasi minangka kontrasepsi oral lan agen antineoplastik.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Katrangan

Glukokortikoid.

Info dhasar

Jeneng Kimia kortisol 21-asetat
Sinonim Hidrokortisone asetat;Kord;Cortef;Pregn-4-ene-3,20-dione, 21- (acetyloxy) -11,17-dihydroxy-, (11β) -;Cortaid;Expand
CAS No. 50-03-3
Formula Molekuler C23H32O6
Bobot molekuler 404.49700
PSA 100,90000
LogP 2.35240

Sistem nomer

UNII 3X7931PO74

Properti

Penampilan & Negara Fisik wêdakakêna kristal putih nganti putih
Kapadhetan 1,26 g / cm / 3
Boiling Point 576.6ºC ing 760 mmHg
Leleh Point 222-225ºC
Titik Lampu kilat 196.2ºC
Indeks Reaktif 1,572
Stabilitas Stabil, nanging bisa uga sensitif entheng utawa kelembapan. Kompatibel karo agen pengoksidaan sing kuwat.
Kondisi Panyimpen 0-6ºC

Info Keamanan

RTECS GM8960000
Pernyataan Aman S36-S37
Kode HS 2937210000
WGK Jerman 3.
Statement Resiko R63
Kode Bahaya Xn

Hubungi Kita
wechat / whatsapp +8613081092107
skype / e-mail julia@hbshuoxi.com

 

Gaya Product

_MG_4652

Produk populer

100-09-4 Asam 4-methoxybenzoik 23076-35-9 Xylazine hydrochloride
138-59-0 Asam Shikimic 56786-63-1 Laxogenin 5A-Hydroxy
1451-83-8 2-Bromo-4-Methylpropi 103-81-1 2-phenylacetamide
6080-56-4 timah diacetate trihydrate 131707-25-0 Arbidol
62-44-2 fenacetn 137-58-6 lidocaine
94-09-7 benzocaine 148553-50-8 pregabalin
94-15-5 Dimethocaine 16595-80-5 Levamisole hcl
136-47-0 Tetracaine hidroklorida 81646-13-1 Btms
23239-88-5 Benzocaine Hydrochloride 78-67-1 AIBN-64
593-51-1 metylamine hidroklorida 94-24-6 Tetracaine
73-78-9 hidroklorida lidocaine 2893-78-9 SDIC
99-92-3 4-Aminoacetophenone 4584-49-0 2-Dimethylaminoisopropyl Chloride
41979-39-9 4-oxopiperidinium klorida 49851-31-2 α-Bromovalerophenone
40064-34-4 4-Piperidon 5337-93-9 4-methylpropiophenone
705-60-2 Phenyl-2-nitropropene 459-03-0 4-Fluorophenylacetone
37148-47-3 4-Amino-3,5-dichlorophenacylbromide 49851-31-2 2-Bromo-1-phenyl-1-pentanone
37148-48-4 4-Amino-3,5-dichloroacetophenone 600-00-0 Ethyl 2-Bromoisobutyrate
23426-63-3 metil 2-bromo-2-methylpropanoate 5445-19-2 Methyl 2-Bromohexanoate
64-17-5 Ethanol 100-07-2 4-Methoxybenzoyl klorida
96-48-0 But-Butyrolactone 103-63-9 (2-Bromoethyl) benzene
9003-01-4 Asam polyacrylic 9007-20-9 Carbomer
54182-57-9 Carbopol (8CI)    

 

Produk lan Kemasan Perusahaan

gfhdfh (1) 
Matur nuwun kanggo nimbang babagan Hebei Shuoxi Biotechnology Co, Ltd (HBSX). HBSX minangka perusahaan perantara sing berkembang kanthi cepet, sing ana ing Shijiazhuang, Provinsi Hebei.
HBSX khusus ing perantara farmaseutikal, perantaraan obat Veterinary lan perangan pewarna, kayata phenylacetamide, hobi dimethylamine, benzyl klorida, lan liya-liyane, HBSX uga nyedhiyakake macem-macem bahan kimia industri kanggo para pelanggan, kayata asam sitrat, kalium klorida lsp.
Sawise pembangunan sepuluh taun, HBSX wis dadi perusahaan pangembangan Diversified, ora mung melu bahan kimia, nanging uga real estate, sandhangan, produk pertanian lan sapanunggalane.
Nganti saiki, HBSX duwe bisnis ing luwih saka 35 negara, umume para pelanggan gedhe saka Eropa lan Amerika, amarga ing antarane supplier china, HBSX bisa nggawe kualitas produk paling apik, sawetara produk saka HBSX bisa tekan kasucian 99.9+ , kayata 2-phenylacetamide. Iki minangka alesan penting kanggo para pelanggan sing milih HBSX.
Ing ngarep, HBSX kudu dadi jembatan perdagangan sing luwih penting kanggo China lan negara manca utamane ing industri farmaseutikal.

 

Pengemasan

gfhdfh (2)

 

Napa Milih US?
1. Milih bahan mentah kanthi ketat, produk kita yaiku kesucian paling dhuwur.
2. Rega sing larang regane lan kompetitif. Nyedhiyani layanan sing paling apik lan profesional.
3. Pangiriman kanthi cepet, conto saka stok. Cara pengiriman sing bisa dipercaya.
4. Pengalaman macem-macem wadhah kontaner ing port segara China.
5. layanan sawise paling apik sawise kirim.
6. Dokumen profesional kanggo ngresiki adat.

 

FAQ:
Q1: Apa sampeyan bakal nyedhiyakake conto kanggo nyoba?
A: Sampel gratis kanggo evaluasi kualitas kanggo umume produk, nanging pelanggan mung kudu nindakake biaya pengiriman kanggo ngirim conto menyang lawang sampeyan.

Q2: Apa MOQ sampeyan?
A: Kanggo produk nilai dhuwur, MOQ kita diwiwiti saka 10g, 100g lan 1kg.

Q3: Apa istilah pembayaran sing ditampa?
A: Profo invoice bakal dikirim dhisik sawise konfirmasi pesenan, nutupi informasi bank kita. Mbayar
dening T / T, Western Union utawa Alibaba). Urutan akeh dening T / T utawa L / C.

Q4: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé, butuh wektu 3 nganti 5 dina sawise mbayar pambuka.

Q5: Kepiye cara nambani keluhan kualitas?
A: Kaping pisanan, kontrol kualitas kita bakal nyuda masalah kualitas cedhak karo nol. Yen ana masalah kualitas nyata sing disebabake, kita bakal ngirim sampeyan barang gratis kanggo ngganti utawa mbalekake rugi sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita