produk

Ethynyl estradiol CAS: 57-63-6

Keterangan Singkat:

Megestrol minangka progestogen oral sing aktif. Megestrol digunakake ing kombinasi minangka kontrasepsi oral lan agen antineoplastik.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

 Katrangan

Ethinyl estradiol, uga kadhangkala ditulis minangka 17α-etinyl estradiol, etinylestradiol, etilny estradiol, utawa etinyl œstradiol, minangka turunan 17β-estradiol (E2), estrogen endogen sing utama ing manungsa. EE2 minangka estrogen oral bioaktif sing digunakake ing pirang-pirang formulasi pil kontrasepsi oral gabungan lan minangka salah sawijining obat sing paling umum digunakake kanggo tujuan iki.
Transilima etilil estradiol duwe risiko pembentukan clot lan tromboembolisme vena luwih alami tinimbang 17β-estradiol, sing ana gandhengane ana hubungane karo metabolisme hepatik sawise panyerepan. Contraindications lan pancegahan sing padha ditrapake kanggo EE2 kaya obat-obatan estrogen liyane.
Estinyl minangka persiapan EE2 dhewe sing digunakake kanggo manajemen gejala menopaus lan hipogonadisme wanita.
EE2 diluncurake menyang lingkungan minangka xenoestrogen saka urin lan feces wong sing njupuk obat kasebut.
Kekuwatan utama karo estrogen sing ora dibukak (tanpa progestogen) yaiku kanker endometrium. Kayane obat kasebut umume diwiwiti karo progesteron ing pengendhali kelahiran.

Info dhasar

Jeneng Kimia 17α-ethynylestradiol
Sinonim Ethynylestradiol;17alpha-ethynylestradiol;LYNORAL;19-Norpregna-1,3,5 (10) -trien-20-yne-3,17-diol, (17α) -;Ethinyl Estradiol;Expand
CAS No. 57-63-6
Formula Molekuler C20H24O2
Bobot molekuler 296.40300
PSA 40.46000
LogP 3.61260

Sistem nomer

UNII 423D2T571U

Properti

Penampilan & Negara Fisik Werna Putih menyang Bubuk Kristal Kuning-Kuning
Kapadhetan 1,21g / cm3
Boiling Point 457.2ºC ing 760mmHg
Leleh Point 182-183ºC
Titik Lampu kilat 211.2ºC
Indeks Reaktif -30 ° (C = 0.4, Piridin)
Kondisi Panyimpen Tetep ing lokasi sing adhem, garing, peteng ing wadhah utawa silinder sing ditutup. Aja adoh saka bahan sing ora cocog, sumber pencucuhan lan individu sing ora bisa digunakake. Wilayah aman lan label. Nglindhungi kontaner / silinder saka karusakan fisik.

Info Keamanan

RTECS RC8925000
Pernyataan Aman S53-S36 / 37/39-S45
Kode HS 2937290090
WGK Jerman 3.
Statement Resiko R45; R22
Kode Bahaya T
Tembung Sinyal Bebaya
Simbul GHS07, GHS08
Pranyatan Bahaya H302; H350
Pernyataan Awas P201; P308 + P313

Hubungi Kita
wechat / whatsapp +8613081092107
skype / e-mail julia@hbshuoxi.com

 

Gaya Product

_MG_4749

 

Produk populer

100-09-4 Asam 4-methoxybenzoik 23076-35-9 Xylazine hydrochloride
138-59-0 Asam Shikimic 56786-63-1 Laxogenin 5A-Hydroxy
1451-83-8 2-Bromo-4-Methylpropi 103-81-1 2-phenylacetamide
6080-56-4 timah diacetate trihydrate 131707-25-0 Arbidol
62-44-2 fenacetn 137-58-6 lidocaine
94-09-7 benzocaine 148553-50-8 pregabalin
94-15-5 Dimethocaine 16595-80-5 Levamisole hcl
136-47-0 Tetracaine hidroklorida 81646-13-1 Btms
23239-88-5 Benzocaine Hydrochloride 78-67-1 AIBN-64
593-51-1 metylamine hidroklorida 94-24-6 Tetracaine
73-78-9 hidroklorida lidocaine 2893-78-9 SDIC
99-92-3 4-Aminoacetophenone 4584-49-0 2-Dimethylaminoisopropyl Chloride
41979-39-9 4-oxopiperidinium klorida 49851-31-2 α-Bromovalerophenone
40064-34-4 4-Piperidon 5337-93-9 4-methylpropiophenone
705-60-2 Phenyl-2-nitropropene 459-03-0 4-Fluorophenylacetone
37148-47-3 4-Amino-3,5-dichlorophenacylbromide 49851-31-2 2-Bromo-1-phenyl-1-pentanone
37148-48-4 4-Amino-3,5-dichloroacetophenone 600-00-0 Ethyl 2-Bromoisobutyrate
23426-63-3 metil 2-bromo-2-methylpropanoate 5445-19-2 Methyl 2-Bromohexanoate
64-17-5 Ethanol 100-07-2 4-Methoxybenzoyl klorida
96-48-0 But-Butyrolactone 103-63-9 (2-Bromoethyl) benzene
9003-01-4 Asam polyacrylic 9007-20-9 Carbomer
54182-57-9 Carbopol (8CI)    

 

Produk lan Kemasan Perusahaan

gfhdfh (1) 
Matur nuwun kanggo nimbang babagan Hebei Shuoxi Biotechnology Co, Ltd (HBSX). HBSX minangka perusahaan perantara sing berkembang kanthi cepet, sing ana ing Shijiazhuang, Provinsi Hebei.
HBSX khusus ing perantara farmaseutikal, perantaraan obat Veterinary lan perangan pewarna, kayata phenylacetamide, hobi dimethylamine, benzyl klorida, lan liya-liyane, HBSX uga nyedhiyakake macem-macem bahan kimia industri kanggo para pelanggan, kayata asam sitrat, kalium klorida lsp.
Sawise pembangunan sepuluh taun, HBSX wis dadi perusahaan pangembangan Diversified, ora mung melu bahan kimia, nanging uga real estate, sandhangan, produk pertanian lan sapanunggalane.
Nganti saiki, HBSX duwe bisnis ing luwih saka 35 negara, umume para pelanggan gedhe saka Eropa lan Amerika, amarga ing antarane supplier china, HBSX bisa nggawe kualitas produk paling apik, sawetara produk saka HBSX bisa tekan kasucian 99.9+ , kayata 2-phenylacetamide. Iki minangka alesan penting kanggo para pelanggan sing milih HBSX.
Ing ngarep, HBSX kudu dadi jembatan perdagangan sing luwih penting kanggo China lan negara manca utamane ing industri farmaseutikal.

 

Pengemasan

gfhdfh (2)

 

Napa Milih US?
1. Milih bahan mentah kanthi ketat, produk kita yaiku kesucian paling dhuwur.
2. Rega sing larang regane lan kompetitif. Nyedhiyani layanan sing paling apik lan profesional.
3. Pangiriman kanthi cepet, conto saka stok. Cara pengiriman sing bisa dipercaya.
4. Pengalaman macem-macem wadhah kontaner ing port segara China.
5. layanan sawise paling apik sawise kirim.
6. Dokumen profesional kanggo ngresiki adat.

 

FAQ:
Q1: Apa sampeyan bakal nyedhiyakake conto kanggo nyoba?
A: Sampel gratis kanggo evaluasi kualitas kanggo umume produk, nanging pelanggan mung kudu nindakake biaya pengiriman kanggo ngirim conto menyang lawang sampeyan.

Q2: Apa MOQ sampeyan?
A: Kanggo produk nilai dhuwur, MOQ kita diwiwiti saka 10g, 100g lan 1kg.

Q3: Apa istilah pembayaran sing ditampa?
A: Profo invoice bakal dikirim dhisik sawise konfirmasi pesenan, nutupi informasi bank kita. Mbayar
dening T / T, Western Union utawa Alibaba). Urutan akeh dening T / T utawa L / C.

Q4: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé, butuh wektu 3 nganti 5 dina sawise mbayar pambuka.

Q5: Kepiye cara nambani keluhan kualitas?
A: Kaping pisanan, kontrol kualitas kita bakal nyuda masalah kualitas cedhak karo nol. Yen ana masalah kualitas nyata sing disebabake, kita bakal ngirim sampeyan barang gratis kanggo ngganti utawa mbalekake rugi sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita