produk

Estradiol valase CAS: 979-32-8

Keterangan Singkat:

Megestrol minangka progestogen oral sing aktif. Megestrol digunakake ing kombinasi minangka kontrasepsi oral lan agen antineoplastik.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Katrangan

Estradiol valerate (EV, E2V) (INN, USAN, JAN) (jeneng merek Altadiol, Deladiol, Delestrogen, Estraval, Lastrogen, Progynova, Valergen, liya-liyane), utawa valle oestradiol (BAN), yaiku ester sintetik, khusus sing 17 -pentanoyl ester, saka estrogen alami, 17β-estradiol. Bab kasebut pisanan dikenalake, kaya Delestrogen dening Squibb ing Amerika Serikat, ing taun 1954, lan bebarengan karo estradiol benzoate (1936) lan estradiol cypionate (1952), wiwit dadi salah sawijining ester estradiol sing paling akeh digunakake.
Sasampunipun ingestion, preduli saka rute administrasi, estradiol valerate dadi prodrug, dibuwang dening esterase ing plasma getih lan ati dadi 17 into-estradiol lan asam valerik. Nanging, dibandhingake karo estradiol dhewe, estradiol valerate diserep kanthi alon-alon lan nduwe wektu sing luwih suwe, utamane nalika diwenehake ing solusi minyak liwat injeksi intramuskular (ing endi tumindak minangka depot). Akibaté, bisa diterbitake kanthi asring.
Suntikan intramuskular tunggal kandhutan estroksol 4mg ing tingkat estradiol maksimal kira-kira 390 pg / mL sajrone telung dina administrasi, kanthi tingkat sing mandheg nganti 100 pg / mL nganti 12-13 dina. Sinau babagan administrasi gabungan dosis tinggi 40mg estradiol valerate lan 250mg hydroxyprogesterone caproate ing wanita sepisan saben minggu suwene nem wulan (diterangake minangka regimen "pseudopregnancy") nemokake manawa tingkat serum estradiol meningkat saka 27.8-34.8 pg / mL nganti 3028-3226 pg / mL sawise telung wulan lan nganti 2491-2552 pg / mL sawise perawatan enem wulan.

Info dhasar

Jeneng Kimia Estradiol 17-Valerate
Sinonim Estradiol valerate;
CAS No. 979-32-8
Formula Molekuler C23H32O3
Bobot molekuler 356.49800
PSA 46.53000
LogP 5.35030

Sistem nomer

UNII OKG364O896

Properti

Penampilan & Negara Fisik Na
Kapadhetan 1,13g / cm3
Boiling Point 486.2ºC ing 760mmHg
Leleh Point 144ºC
Titik Lampu kilat 191.1ºC
Indeks Reaktif 1,567

Info Keamanan

RTECS KG5793000
Pernyataan Aman S53-S45
WGK Jerman 3.
Statement Resiko R60; R61
Kode Bahaya T

Hubungi Kita
wechat / whatsapp +8613081092107
skype / e-mail julia@hbshuoxi.com

 

Gaya Product

_MG_4750

 

Produk populer

100-09-4 Asam 4-methoxybenzoik 23076-35-9 Xylazine hydrochloride
138-59-0 Asam Shikimic 56786-63-1 Laxogenin 5A-Hydroxy
1451-83-8 2-Bromo-4-Methylpropi 103-81-1 2-phenylacetamide
6080-56-4 timah diacetate trihydrate 131707-25-0 Arbidol
62-44-2 fenacetn 137-58-6 lidocaine
94-09-7 benzocaine 148553-50-8 pregabalin
94-15-5 Dimethocaine 16595-80-5 Levamisole hcl
136-47-0 Tetracaine hidroklorida 81646-13-1 Btms
23239-88-5 Benzocaine Hydrochloride 78-67-1 AIBN-64
593-51-1 metylamine hidroklorida 94-24-6 Tetracaine
73-78-9 hidroklorida lidocaine 2893-78-9 SDIC
99-92-3 4-Aminoacetophenone 4584-49-0 2-Dimethylaminoisopropyl Chloride
41979-39-9 4-oxopiperidinium klorida 49851-31-2 α-Bromovalerophenone
40064-34-4 4-Piperidon 5337-93-9 4-methylpropiophenone
705-60-2 Phenyl-2-nitropropene 459-03-0 4-Fluorophenylacetone
37148-47-3 4-Amino-3,5-dichlorophenacylbromide 49851-31-2 2-Bromo-1-phenyl-1-pentanone
37148-48-4 4-Amino-3,5-dichloroacetophenone 600-00-0 Ethyl 2-Bromoisobutyrate
23426-63-3 metil 2-bromo-2-methylpropanoate 5445-19-2 Methyl 2-Bromohexanoate
64-17-5 Ethanol 100-07-2 4-Methoxybenzoyl klorida
96-48-0 But-Butyrolactone 103-63-9 (2-Bromoethyl) benzene
9003-01-4 Asam polyacrylic 9007-20-9 Carbomer
54182-57-9 Carbopol (8CI)    

 

Produk lan Kemasan Perusahaan

gfhdfh (1) 
Matur nuwun kanggo nimbang babagan Hebei Shuoxi Biotechnology Co, Ltd (HBSX). HBSX minangka perusahaan perantara sing berkembang kanthi cepet, sing ana ing Shijiazhuang, Provinsi Hebei.
HBSX khusus ing perantara farmaseutikal, perantaraan obat Veterinary lan perangan pewarna, kayata phenylacetamide, hobi dimethylamine, benzyl klorida, lan liya-liyane, HBSX uga nyedhiyakake macem-macem bahan kimia industri kanggo para pelanggan, kayata asam sitrat, kalium klorida lsp.
Sawise pembangunan sepuluh taun, HBSX wis dadi perusahaan pangembangan Diversified, ora mung melu bahan kimia, nanging uga real estate, sandhangan, produk pertanian lan sapanunggalane.
Nganti saiki, HBSX duwe bisnis ing luwih saka 35 negara, umume para pelanggan gedhe saka Eropa lan Amerika, amarga ing antarane supplier china, HBSX bisa nggawe kualitas produk paling apik, sawetara produk saka HBSX bisa tekan kasucian 99.9+ , kayata 2-phenylacetamide. Iki minangka alesan penting kanggo para pelanggan sing milih HBSX.
Ing ngarep, HBSX kudu dadi jembatan perdagangan sing luwih penting kanggo China lan negara manca utamane ing industri farmaseutikal.

 

Pengemasan

gfhdfh (2)

 

Napa Milih US?
1. Milih bahan mentah kanthi ketat, produk kita yaiku kesucian paling dhuwur.
2. Rega sing larang regane lan kompetitif. Nyedhiyani layanan sing paling apik lan profesional.
3. Pangiriman kanthi cepet, conto saka stok. Cara pengiriman sing bisa dipercaya.
4. Pengalaman macem-macem wadhah kontaner ing port segara China.
5. layanan sawise paling apik sawise kirim.
6. Dokumen profesional kanggo ngresiki adat.

 

FAQ:
Q1: Apa sampeyan bakal nyedhiyakake conto kanggo nyoba?
A: Sampel gratis kanggo evaluasi kualitas kanggo umume produk, nanging pelanggan mung kudu nindakake biaya pengiriman kanggo ngirim conto menyang lawang sampeyan.

Q2: Apa MOQ sampeyan?
A: Kanggo produk nilai dhuwur, MOQ kita diwiwiti saka 10g, 100g lan 1kg.

Q3: Apa istilah pembayaran sing ditampa?
A: Profo invoice bakal dikirim dhisik sawise konfirmasi pesenan, nutupi informasi bank kita. Mbayar
dening T / T, Western Union utawa Alibaba). Urutan akeh dening T / T utawa L / C.

Q4: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé, butuh wektu 3 nganti 5 dina sawise mbayar pambuka.

Q5: Kepiye cara nambani keluhan kualitas?
A: Kaping pisanan, kontrol kualitas kita bakal nyuda masalah kualitas cedhak karo nol. Yen ana masalah kualitas nyata sing disebabake, kita bakal ngirim sampeyan barang gratis kanggo ngganti utawa mbalekake rugi sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita