Hubungi Kita

HEBEI SHUOXI BIOTECHNOLOGY Co, Ltd

Alamat

No.108 Zhongshan Road, Qiaoxi District, Shijiazhuang City, China.

Telpon

Penjualan: 0086-13081092107

Penjualan: 008613081092107

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita