Babagan Kita

gdshdfh

Sugeng rawuh ing bioteknologi hebei Shuoxi Co, Ltd Shuoxi minangka perusahaan perantara farmasi sing cepet berkembang ing shijiazhuang, ibukutha propinsi hebei.
Pusat riset lan pangembangan analisa Shuoxi uga nyedhiyakake layanan sintesis khusus.
Biotéhnologi Hebei Shuoxi Co, Ltd  bisa nyedhiyakake bahan kimia sintetis kanthi macem-macem jumlah ing laboratorium, pabrik lan skala industri.
Kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing lapangan iki.
Kita bisa nawakake rega saingan kanggo saben pelanggan lan njamin kualitas produk.
Kita menehi perhatian marang kebutuhan saben pelanggan lan mbangun hubungan sing apik karo dheweke.
Kita duwe hubungan bisnis jangka panjang karo Kanada, Meksiko, Brazil, Inggris, Rusia, Jerman, AS, India, Afrika Kidul, Malta, Mesir, Armenia, Australia, Filipina, Belgia, Belanda, Denmark lan negara liya.

Yen sampeyan duwe pitakon liyane kanggo aku. Mugo-mugo ngubungi aku.
Kita mung ngasilake lan adol produk sing sah ing China. Kabeh produk mung adol kanggo riset laboratorium.

Iku perusahaan adhedhasar teknologi kanthi hak properti intelektual bebas lan melu pembangunan, produksi lan operasi produk kimia. Wis kerjo bareng karo Universitas Pittsburgh ing Amerika Serikat kanggo wektu sing suwe lan minangka perusahaan sing komprehensif sing nggabungake pangembangan ilmiah lan teknologi lan produksi massa. Minangka pabrik r & d lan produksi profesional kanggo seri produk methylamine hidroklorida ing propinsi hebei. Kualitas produk dipimpin ing China. Ing wektu sing padha, kanthi upaya gabungan kabeh karyawan perusahaan kasebut, perusahaan wis entuk pembangunan kanthi cepet. Kualitas produk tetep stabil lan bisa dipercaya, lan kita wis nggawe hubungan bisnis sing ramah lan stabil karo akeh perusahaan terkenal ing omah lan ing luar negeri. Unitku nggayuh ide manajemen iman sing apik, tetep karo jaminan kualitas, pangguna target pisanan, menehi kualitas sing luar biasa, produk stabil kanggo pelanggan, wis menang persetujuan konsisten umum lan sih karo konsumsi efisiensi sing dhuwur- layanan sales. Kita ngarep-arep bisa nggarap kanca lan kanca-kanca saka kabeh lapisan kanggo nggawe masa depan sing anyar.

Wisata Pabrik

Gaya Product