SX-1
SX-2-1
SX-3

produk

Ayo dadi pangembangan kita menyang tingkat sing luwih dhuwur

liyane >>

babagan kita

Kualitas Pisanan, Keamanan Dijamin

apa sing kita lakoni

Sugeng rawuh ing biotéhnologi hebei Shuoxi., LTD. Shuoxi minangka perusahaan perantara farmaseutikal sing cepet sing ana ing shijiazhuang, ibukutha propinsi hebei.
Pusat riset lan pangembangan analisa Shuoxi uga nyedhiyakake layanan sintesis khusus.
Hebei Shuoxi biotechnology co., LTD bisa nyedhiyakake bahan kimia sintetis sing disesuaikan kanthi jumlah ing laboratorium, pabrik lan skala industri.

liyane >>
sinau luwih lengkap

We njamin yen paket sampeyan bakal ngliwati 100% liwat AS, UK, Australia, Walanda, Kanada, Prancis, Jerman, Spanyol, Belgia, Swedia, Poland, Rusia, Ukraina, Kazakhstan, Republik Ceko, Slowakia, Portugal. Kita duwe pemaju angkutan barang ing negara-negara / wilayah kasebut, lan perusahaan ngresiki adat kita bakal mbusak bungkusan sampeyan tanpa masalah adat, malah 1000 kg. Layanan lawang kanggo lawang. Priksa manawa sampeyan nampa barang 100%. Ayo sampeyan duwe pengalaman apik babagan kapasitas barang sing kuwat.

Klik kanggo manual

Gaya produk

  • Alamat

    JALAN ZHONGSHAN NO.108, DAERAH QIAOXI, CITY ShiJiazhuang, CHINA

  • Telpon

    008613081092107

  • Email

    julia@hbshuoxi.com

kabar

Kita bakal nambah lan nguatake kemitraan sing ana.

Pati sintetik Kanthi Parpondhaga Parp bisa Mlebokake Sel Kanker

Sanajan Iniparib nduwe rekor kegagalan gagal, inhibitor PARP wis bali menyang arena kanker payudara sawise ngilangi alangan kanker ovarium.

Cara Biosintesis lan Konstruksi N-Methylpyrrolidine

Alkaloid Toluidine kayata anisodamin lan cyperine duwe kegiyatan biologis sing penting lan nilai obat klinis. Alkaloid iki biasane dijupuk dening cara ekstraksi tradisional saka tanduran asli, lan teknologi sintesis heterologik mikroba adhedhasar provisi biologi sintetik ...
liyane >>

Cara Biokatalysis Anyar Kanggo Sintesis 1- Benzyl Oct

Minangka struktur kerangka akeh produk alami bioaktif lan obat-obatan (kayata dexamethadine suppressant batuk), moralane bisa diduweni saka asile perantaraan 1-benzyl octahydroisoquinoline kanthi reaksi kimia telung langkah. Cara-cara sintesis panengah kalebu cla .. .
liyane >>

Pati sintetik Kanthi Parpondhaga Parp bisa Mlebokake Sel Kanker

Sanajan Iniparib nduwe rekaman kegagalan sing gagal, inhibitor PARP wis bali menyang arena kanker payudara sawise ngilangi alangan kanker ovarian, karo Olaparib lan Talazoparib sukses ing terapi obat tunggal kanggo pasien sing duwe penyakit metastasis maju [2-3]. Nanging, ing payudara ...
liyane >>